jueves, 16 de junio de 2011

Natilles Danone, listas para...

Des de que les natilles Danone van canviar el seu nom per Danet vaig decidir que no eren per mi. Una cançó estúpida, però efectiva, la de “natillas Danone, listas para comer” m’havia perseguit durant anys i m’havia convertit en un addicte. Però sense jingle, no hi ha compra, i amb la nova marca em vaig alliberar d’un malson, el de pagar a preu d’or un producte que no era tan exquisit.

Pel preu d’un pack de quatre natilles Danet pots gaudir del doble de producte de les prestigioses marques Bon Àrea o DIA. Són tan artificials com les de la multinacional francesa, però pots anar estalviant per comprar-te un Ferrari o per operar-te el nas com el de la Belen Esteban. En un par de segles, el teu somni s’haurà fet realitat!

Però el que si pots fer a curt termini és pagar-te un cap de setmana de relax. Si consumeixes un pack diari de quatre natilles entre tu, la sogra, els nens i el gos d’atura que vetlla per la seguretat de la teva llar, et pots estalviar cada dia uns setanta cèntims diaris. A l’any, més de dos-cents euros. I només en natilles. Per un parell de nits d’hotel xungo en Lloret, la gasofa i els happy hour ja et dona per tu i la dona. A la resta de la família els tanqueu a les golfes amb unes tranchettes i un porró de Don Simón i que aguantin fins diumenge a la nit.

A més, les natilles esmentades són bones, donen el pego sense cap problema i són unes bones postres. Tan bones com les de Danone, però sense arruïnar-te. I recorda que allò que t’ajuda a cagar i a ser positiu i enrotllat no són les natilles Danone, és l’Actimel. Però d’aquest nova estafa de l’estampeta ja en parlarem un altre dia...

No hay comentarios: