jueves, 2 de febrero de 2012

Salsitxes... salsitxes...

No tenim un duro. Venen a sopar sis amics. Què fem? Preguntem al tarot de Sandro Rey si ens tocarà aquesta nit la Primitiva o la Bonoloto? Norrrrrrrrrrr ... anem a la guardiola, escurem els dos euros i vint-i-set euros que trobem i comprem al DIA de la cantonada un pot de tomàquet triturat, un paquet de spaghettis i la super oferta de salsitxes frankfurt de marca blanca. I tots sopeu. I no està tan mal. I feu la digestió sense massa problemes. I al dia següent comenteu com era de cutre el menú. Però no va quedar res a cap plat.

Ah, les virtuts dels mega-packs de salsitxes DIA: sigui les mini de tota la vida, o les Viena, per menys de mig euro el paquet sortireu del pas. Això sí: molta mostassa, molt ketchup o molts macarrons. El que sigui que dissimuli la textura i el sabor, o començareu a preguntar-vos del perquè del preu tan competitiu...

Les Viena Hacendado de Mercadona (1,12 eur dos paquets) són una mica més presentables, tenen una textura més agradable, un cert aroma a salsitxa fumada i un millor sabor. Aquestes les podeu donar a la vostra família, reserveu les DIA pels amics que vinguin a veure el futbol a casa.

Si sabeu aprofitar les ofertes (quan no estan rebaixades al LIDL, les podeu trobar a millor preu al DIA, Condis o Caprabo-Eroski per uns noranta-cinc cèntims el paquet, encara que us poden obligar a comprar dos), les que tenen una bona relació qualitat-preu són les Oscar Mayer Wieners Classic (les 'normals'). Tenen un bon sabor, no fa falta untar-les amb tones de mostassa perquè siguin aptes pel consum humà.

De les salsitxes 'pijes' tipus Max Zander ja en parlarem més endavant, quan passi la cuesta de gener, la de febrer i la del novembre...

No hay comentarios: