martes, 2 de septiembre de 2008

Cantautor

Un amigo me ha recomendado un concierto en el Teatre Llantiol, que se ve que el artista es muy bueno. Aquí tenéis toda la información:

“Us escric aquest mail per comunicar-vos que ja podeu fer la reserva per a les entrades del concert de presentació del disc Titans que tantes bones crítiques ha rebut fins al moment.

Aquesta serà el 26 de Setembre a les 23:30h al Teatre Llantiol, aquí en teniu el mapa de rigor.

http://llantiol.com/2008/contactar.php

He de dir que l'entrada del concert és de 12 euros però que no us preocupeu que hi ha un truc molt senzill; amb l'entrada tindreu el disc de regal, de manera que val la pena venir ;).

Els que em coneixeu ja sabeu quina il·lusió més terrible em fa la presentació d'aquest disc. Després de les 5 primeres maquetes acústiques i amb banda, després de ser finalista i de guanyar concursos, després de tants i tants concerts a dins i a fora de Barcelona, ha arribat el moment de fer el salt cap al primer disc Titans.

Titans ha estat una experiència dura i increïble. El Pau ha fet un treball boníssim amb unes produccions per a les cançons harmònicament molt boniques i amb tota mena de detalls instrumentals; Bouzoukys, Ibous, guitarres, cel·los, contrabaixos, melotrons, bases, etc. etc.

Els primers concerts a la Vallferrera i a Llavorsí d'aquest agost van ser un èxit de públic (més de tres-centes persones) i de vendes de discos (ja n'hem esgotat 60), de manera que desitjo que pugueu venir al Llantiol i fer-vos vostre el missatge de les cançons; amor, desamor, soledat, rebel·lió contra la impotència, amistat i paisatges.

Fins al 26!

Aquí podeu fer les reserves;
http://llantiol.com/2008/cias.php

PD: En el disc hi col·laboren cantautors com Cesk Freixas o Núria Sala, així com Mireia Capdevila i podeu escoltar alguna de les cançons del disc al myspace”.

No hay comentarios: