jueves, 27 de noviembre de 2008

Chocolate Bon Área

No os perdáis el chocolate negro del Bon Área. No es maravilloso, pero tiene una buena relación calidad-precio. Da el pego, aunque tiene un ligero toque dulzón que no molesta, pero que le hace perder puntos. Para tus meriendas o tus desayunos la puedes acompañar por las madalenas de esta misma casa, que no están nada mal. A continuación, un par de informaciones blanquiazules relacionadas con myself:

23 perico

La revista ‘23 perico' ha canviat de telèfon, tant per atendre als seus subscriptors com als que han comprat participacions del seu número de la loteria de Nadal. El nou número és el 685.167.677. Aquest número també serveix per a aquells que desitgin informació sobre el llibre 'El sorpasso perico' o per a les penyes que vulguin muntar presentacions d'aquesta obra convidant a l'autor, Sergio Fidalgo, perquè doni una xerrada.

Presentaciones 'El sorpasso perico'

Ja hi ha concertades les següents presentacions de 'El sorpasso' pel mes de desembre: el dia 3 a les 20.00h, l'autor presentarà aquesta obra a la seu social de la penya de Montmeló, al bar Capitán Lagarto (Vic, 7). El dia 13, de 10h a 13.00h, Fidalgo signarà llibres a l'stand que la Penya de Gelida tindrà a la Fira de Santa Llúcia d'aquesta localitat. El dia 17 a les 20.00h serà el torn de la Penya de Sabadell, a la seva seu social (Rosales, 20). El dia 22, a les 20.30h, també estarà al local de la Penya de Gran Via-Sant Martí, al bar L'Horitzó (Gran Via, 1007).

Els interessats a adquirir-lo poden anar a les botigues oficials del club de la Ciutat Esportiva i Montjuïc i a les llibreries Catalònia (Rda. de Sant Pere, 3) o la Gàbia de paper (Marià Cubí, 26). També pot concertar la venda amb l'autor enviant un correu a sergifidalgo@gmail.com o trucant al telèfon abans esmentat.

No hay comentarios: