sábado, 28 de mayo de 2011

Lonxes de formatges

Qui no té a la seva nevera un paquet de lonxes de formatge pels biquinis, per amagar el sabor d’una cutre-hamburguesa comprada d’oferta a la carnisseria de la Paqui Capone o per fer noves creacions gastronòmiques com la soupe DIA du fidees avec pollastre et formatge al microones?

Les més gustoses, encara que es fonen entre les mans, i són incòmodes de manegar, són les populars Tranchettes, marca que ha donat peu a un bon nombre d’acudits sobre com alimentar a malalts infecciosos. No són barates, però les recomano pels sandvitxos, hamburgueses i pel que faci falta. Les Sabanitas de Hochland no estan mal pels biquinis, tenen un sabor una mica més fort que altres productes de la competència.

Una marca que impressiona pel seu format són les Valblu, les lonxes del Mercadona, que estan en un paquet de trenta. Trenta lonxes! Penses que tindràs per tot un mes. Però no sé que passa, es deuen evaporar, perquè duran el mateix que un paquet de 16 tranchettes. Serà que estan tot el dia a la nevera xiuxiuant “menja’m, menja’m...”. Però no són res de l’altre món. Passables i prou.

Trobo més bones les del DIA, en format de 16, no s’enganxen al plàstic ni a les teves mans, i tenen un bon sabor. Les que us recomano, però com a experiment, és tastar les diverses marques que tenen lonxes amb color tipus formatge cheddar “especials per burgers”. El color és cridaner. El sabor no ho és tant. El preu és digne dels impostos que fa pagar el Jordi Hereu.

No hay comentarios: