viernes, 20 de mayo de 2011

Repesco esta chorrada que publiqué hace unas semanas...

Com sobreviure als Barça-Madrid

No t'agrada el futbol. O ets del Betis. O ets perico. O ets un gran fan del Deportivo Saprissa de Costa Rica. No tens cap interès en el Barça-Madrid, Madrid-Barça, Mourinho-Pep, Pep-Mourinho, Messi-Ronaldo, Ronaldo-Messi, Lapiedra-Carbonero, Carbonero-Lapiedra ni en totes les combinacions que els 'periodistes' esportius s'han inventat per parlar de l'empatx de partits entre 'culés' i 'merengues'. Però ets una persona sociable, i si vols gaudir de la companyia dels teus amics i amigues hauràs d'adaptar-te. I com aquesta és una secció gastronòmica, et suggerim diverses 'delicatessen' que pots portar a les seves llars per sobreviure a tots els 'clàssics'.

Per no sentir els crits de “Villarato” dels teus amics del Madrid o de “Así, así, así gana el Madrid”, el millor és obrir una ampolla de la prestigiosa ginebra 'Barmons' (supermercats DIA. 3,7 euros). Tres gin-tonics d'aquest econòmic licor, i t'agradarà com juga Messi i trobaràs que Cristiano Ronaldo és un tio simpàtic. Si la tònica és de marca blanca, millor, perquè el plaer d'oblidar que estàs veient un 'clàssic' requereix penitència. I un combinat de 'Barmons' amb una tònica 'low cost' et farà guanyar el cel. I el nirvana.

No deixem el DIA. Pots comprar un parell de packs de 24 llaunes de cervesa Lager (si trobes promoció et costarà uns 22 cèntims per unitat), i fer una juguesca amb els teus amics: cada cop que cridin “és una vergonya”, buidaràs una llauna d'un glop. Al minut 14 estaràs fregant el coma etílic i en tornaràs a sentir parlar de Rosell, Florentino o la mare que els va parir. I a un preu molt ajustat. Què més vols?

Si ets un amant del bourbon, perquè ets dur, molt dur, i obres les llaunes de sardina a cops de polla, el 'Fire water' del Mercadona (6,7 euros) et farà feliç. Pots ballar un 'line-dance' cada cop que sentis un 'uyyyyyyyyy' o un 'aaaaaaaaaaaahhhhhh' i baixar mitja ampolla d'un glop. Ambient made in USA en un partit molt ibèric. I si encara ets viu quan acabi el partit, i vols brindar per la victòria d'uns, la derrota dels altres o perquè et fascinen els empats, a Mercadona també trobaràs un cava ben ajustat de preu, el Cabré i Sabaté (Brut o semi-sec, 1,8 euros). Si quan acabi el ralli de 'clàssics' encara tens fetge, és que ets un autèntic crack, més que Piqué o Sergio Ramos!

No hay comentarios: