miércoles, 5 de mayo de 2010

Iogurts desnatats


Companys, jo també he caigut en el vici dels iogurts desnatats. Sóc dels que es mengen cinc racions de patates braves, dos de calamars a la romana i dos butifarres i de postres demano un Vitalínea per acabar el jalar amb un toque sano. M’enganyo? Si, però autojustificar-se mola. O no? Així que avui parlarem del material que construeix els cossos Danone.

I comencem pel ja mencionat, que a més és de la multinacional que més ens tortura amb les virtuts saludables dels seus productes. El Vitalínea és bo, excepte el natural que no em fa el pes, no li trobo la gràcia. Els de sabors són agradables, però el seu preu és estratosfèric. Si vas be pasta, perfecte, si no hi ha opcions més interessants.

Pel preu d’un pack de 4 Vitalíneas et pots comprar tres del desnatat DIA. El natural és magnífic, el millor de tots. És tan suau que te’l pots menjar sense sucre o edulcorant. És el meu iogurt de referència, perquè després de provar un munt de marques, el trobo perfecte. Hi ha un risc, com aquesta cadena va canviant de proveïdors igual d’aquí tres mesos és un iogurt terrorífic, pero ara és bo.

El desnatat natural Bon Àrea és una de les grans decepcions d’aquesta cadena. No entenc com un establiment que té uns flams d’ou tan bons té uns iogurts tan lamentables. Ho sento perquè sóc un fan dels seus productes, però és terrible. Com sóc de memòria de curta durada, a vegades els compro perquè ja no recordo com són de dolents. I torno a pensar com sóc de burro!

Més marques blanques? El desnatat natural de Condis no està mal. I l’Hacendado aprova, però amb un cinc raspat. Mercadona s’ho ha de currar més si no vol anar a la repesca. En canvi, el desnatat amb bífidus és força bo. Com el del DIA, que en aquesta classificació arrassa.

Els Activia desnatats de Danone, ja que parlem de bifidus style, són molt bons. I estan a preu de caviar. Però els tenen de mil sabors, i excepte un que tenia pruna, la resta són més que interessants. Com podeu observar, ja estic en plena decadència. Jo parlant de iogurts desnatats! En tres mesos tocarà comparativa de tactos rectales...

No hay comentarios: