sábado, 21 de octubre de 2006

Restaurante Montemar

Si vivís cerca de la Plaza Karl Marx, en Barcelona, os recomiendo el menú del mediodía del restaurante Montemar (Hedilla, 132). Es barato, y se come bien. El bacalao rebozado y las pochas (que es lo que yo comí), me gustaron. Con café y postre sale por menos de diez euros.

El debate

¿Montilla no tiene memoria? En el debate entre candidatos en TV3 se pasó todo el rato leyendo, como si no tuviera convicciones propias. De acuerdo, ningún candidato tiene ideología, pero al menos has de hablar como si la tuvieras, como si todo lo que dices sale de dentro de ti. Aunque sea fruto de ensayar horas y horas delante de un “sparring”. Y no se trata de “carisma”, se trata de demostrar que tienes ideas y que sabes expresarlas, tampoco hace falta ser un gran orador. Y cuando llevas tropecientos años en esto de la política uno ya debería haber aprendido eso...

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Teories de per què el PSC ha posat al Montilla de candidat. La primera és que volien algú que fos més proper al votant típic del PSC (persona de 50 anys, d'estudis mitjans, d'expressió castellana i que visqui al Baix Llobregat). Segona possibilitat: volien algú per no guanyar les eleccions, haver-se d'estalviar fer el Tripartit reloaded i no complicar-li l'existència al Zapatero. La tercera: no tenien ningú millor al PSC per col·locar-lo com a cap de llista. La quarta possibilitat: les tres anteriors simultàniament. Jo em decanto per aquesta darrera. Quina és la teva opinió, en tant que coneixedor del PSC i del seu electorat?

Anónimo dijo...

El Zapaterisme comença a semblar una religió azteca, amb nombrosos sacrificis humans: Bono, Vázquez, Ibarra, Maragall i, en breu, Montilla.

Supos que al PSOE li va be, però és una putada per al PSC (i els CpC). Però també és una sort per a ICV-EUiA, ERC i (sembla) Ciutadans.

El 2 de novembre en parlem

Anónimo dijo...

Doncs per no tenir memòria que jo sàpiga és l'únic que fa meetings en petit comité i sense guió. Que el guió està cuinat abans, és clar, però almenys se l'aprèn.
Respecte al debat, el que li passa és sencillament manca de pràctica. Una temporadeta més a "l'oasi català" i estarà fet un jabato.