lunes, 12 de junio de 2006

Macho’s dream

Cerca de Mollerussa está el paraíso para cualquier macho celtibérico “Alfredo Landa style”. A unos kilómetros de esta localidad leridana está la whiskería-brasería Kings, en la que supongo (no llegué a parar, y mucho menos a entrar) puedes zamparte un macro-bistec y luego tomarte un “whisky” mientras haces la digestión. Reconozco que en mis rutas por las carreteras nacionales del Imperio Spanish no había visto tal mezcla. Un empresario avispado que sabe lo que su selecta clientela busca, y que sin duda él le ofrece.

Beautiful Logroño

El viernes por la noche volví a recorrer la calle del Laurel en Logroño, con sus ricos caldos, sus fantásticos pimientos rellenos, sus pinchos, sus rebozados... Es, sin duda, uno de los mejores sitios para tapear del Spanish Empire.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Salut Fidalgo


Un prestigiós grup d'experts en genètica, medicina forense i biologia evolutiva ha arribat a la següent conclusió: SERGI FIDALGO + DAVID BROC = EDUARD SUAREZ.

Serà el proper batlle de L'Hospitalet el fruit d'una nit de passions prohibides, delit en el friquisme i periodisme de supervivència??

Confessa Fidalgo, confessa...



Josep, el poeta de Sants

Anónimo dijo...

La brutal retallada que va patir l'estatut del 30 de setembre ha provocat la reacció dels diferents col·lectius afectats. En legítima defensa dels seus interessos:


- Per la retallada de competències en justícia: Venjatius pel NO
- Per la retallada de competències en emergències i protecció civil: Exorcistes pel NO
- Per la retallada del dret a la pròpia imatge: Metrossexuals pel NO
- Per la retallada en matèria de salut pública: Camells pel NO
- Per la retallada en matèria d'unions civils: Polígams pel NO
- Per la retallada en ensenyament: Exhibicionistes pel NO
- Per poder gaudir de DOS anys més de debat estatutari: Frikis pel NO


Anem sumant minories