martes, 2 de mayo de 2006

Deportivo

¡Venga pericos, ya queda menos para la salvación! El miércoles hemos de estar todos en el Olímpico para conseguir los puntos que nos faltan contra el Deportivo. Un esfuerzo más y brindaremos por la salvación y podremos disfrutar de la Copa que ganamos justamente el 12 de abril. La hora es mala y el día peor... pero no podemos fallar.

Pepsi light

Su sabor es, en mi modesta opinión una mezcla a partes iguales entre Eau du Llobregat, sacarina de primera generación 80’s style y goma de mascar remasticada. A mí no me gustó nada, pero mi evidente falta de paladar me incapacita para consejos de este tipo.

Pipas Facundo

Cada día me gustan más... pero las de la bolsa roja. Son magníficas. Las otras son muy de andar por casa.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Ostres Fidalgo, doncs al final "ha sío que no". Què hi farem!
Per cert, el dissabte us enviareu a segona.
I sobre les entrades per la F1, jo no vaig a Pelouse ni que em paguin aquests 115 euros dels que parles. Antes muerta que sensilla.

Au, a segona rei!

Jordi (Teià)

Anónimo dijo...

On diu "enviareu" volia dir "enviarem". Disculpa el lapsus, però tenint en compte el nivell que es respira... he preferit intervenir per fer la correcció.

Anónimo dijo...

He fet l'esforç d'entrar al web per donar-te les gràcies. Gràcies per despotricar permanentment del Barça, dels barcelonistes i dels barcelonaires. Gràcies, perquè aquest dissabte el gustassu que ens fotrem serà olímpic (més gran, més alt i més fort). I és que a vegades val més quedar-se calladet, no trobes. perquè por la boca muere el pez, com diria el Sanchez Llibre.

I pel que fa a les diatribes contra TV3, i la teva preocupació que l'any que ve encara us fessin menys cas pel fet que el Nàstic pujarà a primera... Bé, em penso que no cal que et preocupis. Serà que sí, però no. Vull dir que no, però sí... Bé, tu ja m'entens... Força Nàstic, Força Nàstic, eh, eh!

Anónimo dijo...

y el toro dijo al morir " siento abandonar este mundo sin probar pipas facundo !!